Verhuur je foodtruck via eenfoodtruck

Beste foodtruck eigenaar, leuk dat je met ons samen wilt werken! Eenfoodtruck.nl biedt een overzichtelijk platform waarop de allerleukste foodtrucks van Nederland zich kunnen presenteren. Dit houdt in dat we onze foodtrucks selecteren op onder meer de kwaliteit van het aanbod, de looks van de foodtruck en het overige aanbod. Op deze manier proberen wij een evenwichtig aanbod van foodtrucks te presenteren.

Eenfoodtruck.nl is ontstaan vanuit een hobby en eigen ervaringen met onze foodcaravan. Wij willen graag een overzichtelijk platform bieden, waarop klanten eenvoudig de juiste keuze kunnen maken voor hun feest of evenement.

Jullie kunnen je gratis aanmelden via het formulier. Daarnaast is het ook mogelijk om een betaalde vermelding te doen, dit biedt meer voordelen, zoals een hoge vermelding op de pagina en een aanbevelingslabel op de site.

Wij nemen elke aanmelding die we ontvangen in overweging en bepalen vervolgens aan de hand van bovenstaande criteria of deze foodtruck in het overzicht past. We kunnen dus niet garanderen dat we jouw foodtruck zullen toevoegen, maar we beloven wel dat we de aanvraag in overweging nemen en je op de hoogte stellen van de uitkomst.

Hoe gaat eenfoodtuck.nl te werk? Heel simpel, bezoekers van onze website kunnen via de site informatie en offertes opvragen voor het huren van één of meerdere foodtrucks. Wij verzorgen vervolgens de communicatie tussen onze opdrachtgevers en de foodtruck eigenaren. Indien de opdracht doorgaat verzorgen wij ook de (vlotte) betaling en de facturatie. Per opdracht rekenen wij (afhankelijk van de grootte van de opdracht) een percentage van 10% tot 15%  bovenop je offerte, deze zetten wij door naar de aanvrager. Voor de foodtruck eigenaren heeft dit als voordeel dat jullie via onze website extra opdrachten kunnen verwerven en niet bezig hoeven te zijn met de communicatie richting de opdrachtgever en de facturatie.

Wat verwachten wij van jullie:
– dat er binnen 24 uur op een offerte wordt gereageerd.
– dat jullie voldoen aan alle regels omtrent Haccp.
– dat jullie alle gemaakte afspraken richting de opdrachtgever en eenfoodtruck.nl nakomen.
– een link te plaatsen op jouw website van www.eenfoodtruck.nl  

Je hebt keuze uit de volgende jaarabonnementen:
– Gratis aanmelden 
– Aanbeveling + bovenaan €24,99 per jaar excl. btw
– Provisie afkopen + rechtstreeks contact met klant en financiële afhandeling, e-mail vermelding en website  en live chat whatsapp op eigen nummer vermelding €95,00 per jaar excl. btw

Jullie hoeven alleen nog maar lekkere gerechten te bereiden en serveren!

Met vriendelijke groet,

Team Eenfoodtruck.nl 

Stap 1 van 5